Szef kuchni
-
od 8 000,00 do 10 000,00 PLN miesięcznie brutto
Polańczyk (pow. leski, gm. Solina)
- Pełny etat
- Samozatrudnienie
- 2024-05-08
Tu będziesz pracować:
Całoroczny resort, położony w Bieszczadach (pomiędzy Dużą, a Małą Pętlą Bieszczadzką), którego oferta skierowana jest zarówno do gości grupowych jak i indywidualnych. Restauracja hotelowa serwuje śniadania, obiadokolacje i dania a’la carte. Okazjonalnie organizowane są również przyjęcia okolicznościowe.
To będziesz robić:
- Opracowywać menu
- Przygotowywać posiłki z dbałością o najwyższą jakość, smak i estetykę
- Układać grafiki i rozdzielać pracę pomocnikom pracującym w kuchni
- Kalkulować food cost, składać zamówienia i zarządzać dostawami towaru
- Nadzorować wdrażanie i przestrzeganie systemu HACCP, BHP oraz procedur w kuchni
Tego potrzebujesz:
- Doświadczenia w pracy szefa kuchni/ kucharza
- Znajomości kuchni regionalnej i wegetariańskiej
- Umiejętności zarządzania zespołem
- Umiejętności pracy pod presją czasu
- Wiedzy w zakresie optymalizacji kosztów produkcji i kontroli strat
- Doskonałej organizacji pracy
- Aktualnych badań Sanepid
- Znajomości systemu HACCP i procedur w kuchni
- Dyspozycyjności
To zyskujesz:
- Atrakcyjne wynagrodzenie, premie uznaniowe
- Stabilne i długoterminowe zatrudnienie na umowę, lub pracę na sezon- zgodnie z preferencjami
- Miłą i rodzinną atmosferę pracy
- Elastyczny grafik
- Możliwość nieodpłatnego korzystania ze strefy SPA
- Zakwaterowanie i wyżywienie