Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
Główne obowiązki:
• Wykonywanie uboju zwierząt rzeźnych zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarno-weterynaryjnymi.
• Rozbiór i klasyfikacja tusz zwierzęcych na elementy zasadnicze i drobnicę.
• Trybowanie i przygotowanie mięsa do dalszego przetwórstwa lub sprzedaży.
• Produkcja wyrobów wędliniarskich: peklowanie, mieszanie surowców, nadziewanie osłonek, wędzenie, parzenie, dojrzewanie.
• Obsługa maszyn i urządzeń używanych w procesach rozbioru i przetwórstwa mięsnego.
• Przestrzeganie norm jakościowych, sanitarnych i bezpieczeństwa żywności (HACCP, BHP).
• Dbanie o czystość i higienę na stanowisku pracy.
Wymagania:
• Wykształcenie zawodowe kierunkowe lub doświadczenie w branży mięsnej.
• Znajomość procesów rozbioru mięsa i produkcji wędlin.
• Umiejętność obsługi narzędzi i maszyn wędli
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.