Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
Opracowywanie, aktualizacja, weryfikowanie dokumentacji i systemów zarządzania jakością. Wdrażanie zmian w systemie IFS/BRC w celu chęci doskonalenia systemu. Przetwarzanie, dokumentowanie audytów wewnętrznych, wdrażanie działań korygujących. Kontrola i ocena stanu sanitarno - higienicznego zakładu oraz sklepów firmowych. Nadzór nad jakością produkcji i produktów na wszystkich etapach procesu produkcji, przyjęcia surowców i wysyłki produktów gotowych. Udział w rozwiązywaniu problemów dotyczących systemu zarządzania jakością, funkcjonowania procesów oraz jakości wyrobów. Szkolenie pracowników i ciągłe doskonalenie personelu w zakresie jakości i bezpieczeństwwa żywności, współpraca z klientami w zakresie zagadnień jakościowych oraz analiza zgłoszeń reklamacyjnych, prowadzenie i dokumentowanie audytów zewnętrznych, audytów klienta, prowadzenie działań poaaudytowych.
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.