Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
Ręczne pakowanie wyrobów mięsnych (np. mięsa surowego, półproduktów) do odpowiednich opakowań zgodnie z
wymaganiami jakościowymi i higienicznymi. Oznaczanie i etykietowanie produktów zgodnie ze specyfikacją. Kontrola jakości
produktów przed pakowaniem (np. wygląd, waga, kompletność). Zabezpieczanie zapakowanych produktów do transportu
lub dalszej obróbki. Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, zgodnie z obowiązującymi normami sanitarnymi.
Przestrzeganie zasad BHP oraz procedur obowiązujących w zakładzie przetwórstwa mięsnego. WYMAGANIA • Gotowość do pracy fizycznej w systemie zmianowym. w warunkach w obniżonej temperaturze. Praca wymaga bardzo dobrej kondycji fizycznej. Zdolność do pracy środowisku wymagającym przestrzegania wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.