PAKOWANIE RĘCZNE

2025-05-02 ID OFERTY: 1057364
Ręczne pakowanie wyrobów mięsnych (np. mięsa surowego, półproduktów) do odpowiednich opakowań zgodnie z wymaganiami jakościowymi i higienicznymi. Oznaczanie i etykietowanie produktów zgodnie ze specyfikacją. Kontrola jakości produktów przed pakowaniem (np. wygląd, waga, kompletność). Zabezpieczanie zapakowanych produktów do transportu lub dalszej obróbki. Utrzymywanie porządku i higieny na stanowisku pracy, zgodnie z obowiązującymi normami sanitarnymi. Przestrzeganie zasad BHP oraz procedur obowiązujących w zakładzie przetwórstwa mięsnego. WYMAGANIA • Gotowość do pracy fizycznej w systemie zmianowym. w warunkach w obniżonej temperaturze. Praca wymaga bardzo dobrej kondycji fizycznej. Zdolność do pracy środowisku wymagającym przestrzegania wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?