KUCHARZ

2025-05-08 ID OFERTY: 1060671
organizacja pracy w kuchni i zarządzanie podległym personelem. Układanie jadłospisów dostosowanych do obowiązujących przepisów. Sporządzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji posiłków. Dbanie o wysoką jakość posiłków i punktualne ich wydawanie. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych. Przygotowanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami instytucji sanitarnych.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?