KUCHARZ

2025-05-05 ID OFERTY: 1059054
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i wytycznymi ustalonymi przez szefa kuchni, utrzymanie najwyższych standardów jakości i kontrolowanie porcjowania, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy oraz zasad bezpieczeństwa żywności w oparciu o HACCP, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych, prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcami.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?