KIEROWNIK DZIAŁU ŻYWIENIA

2025-05-18 ID OFERTY: 1063772
- Planowanie produkcji oraz kalkulowanie posilków w trybie ustalonym przepisami. - Opracowywanie jadłospisów, opisów wyrobów oraz asygnat dla podległych pracowników. - Sprawowanie nadzoru nad pracą pracowników kuchni,jadalni i kawiarni, głównie w zakresie technologii i produkcji posilków, jak również obsługi gości i higieny osobistej pracowników. - Sprawowanie nadzoru nad czasem pracy pracowników ,sporządzanie harmonogramów czasu pracy - Bezpośredni nazdór nad magazynem spożywyczym oraz ewidencja ilościowo-wartościową. - Rozliczenie kosztów żywienia, zachowując normy obowiązujących stawek tzw. "wsadu do kotła" -Organizowanie oraz odpowiedzialność za spotkania,konferencje,pokazy i szkolenia we współpracy z pozostałymi działami. -Dokumentacji HACCP oraz prowadzenie wymaganych zapisów.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?