MŁODSZY MENADŻER

2025-05-31 ID OFERTY: 1065525
Zarządzanie restauracją lub obszarem restauracji i koordynowanie pracy podległych pracowników. Odpowiedzialność za przestrzeganie i nadzorowanie przestrzegania procedur operacyjnych, personalnych, szkoleniowych, bezpieczeństwa i ochrony środowiska. Wprowadzanie danych, ich weryfikacja i sporządzanie raportów. Obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji – w razie potrzeby.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?