Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?

KUCHARZ/KUCHARKA

2025-10-31 ID OFERTY: 1125286
1. Przyrządzanie posiłków według ustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat. 2. Przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP), dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz systemu HACCP. 3. Współpraca z osobą zatrudnioną na stanowisku intendenta w zakresie sporządzania tygodniowych jadłospisów. 4. Racjonalne wykorzystanie pobranych surowców żywnościowych do sporządzenia posiłków zgodnie z jadłospisem. 5. Prawidłowe porcjowanie i wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach. 6. Przestrzeganie wzorowego porządku i czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywaka i magazynów. 7. Mycie i konserwacja urządzeń kuchennych. 8. Wykonywanie czynności związanych z systemem HACCP. 9. Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i ppoż. 10. Przestrzeganie zasad i procedur dotyczących przetwarzania i ochrony danych osobowych oraz zachowanie informacji poznanych u administratora danych osobowych. 11. Wykonywanie innych czynności zleconych przez Dyrektora, wynikających z potrzeb placówki.
Przewiń do góry