Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
Przygotowywania potraw w kuchni oraz ich serwowania zgodnie z obowiązującymi normami. Zapewnienie dobrej komunikacji wewnątrz i na zewnątrz restauracji,. Organizacja pracy w kuchni. Dbałość o najwyższe standardy czystości i higieny,. Sprawdzanie magazynowanych produktów pod względem świeżości, właściwego przechowywania i czystości magazynu. Spotkania z gość mi punktu gastronomicznego oraz prowadzenie indywidualnych rozmów z konsumentami. Tworzenie i aktualizacja kart menu oraz szkolenie personelu w zakresie wprowadzonych aktualizacji. Praca na otwartej kuchni, czas pracy równoważny, praca zmianowa w godzinach od 8.00 do 19.00.
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.