KUCHARZ

2025-06-05 ID OFERTY: 1067669
Przygotowanie, wydawanie posiłków zgodnie z reżimem technologicznym i jadłospisem. Znajomość stosownych norm żywienia. Właściwe zużywanie środków spożywczych. Badania sanitarno - epidemiologiczne. Kandydaci przed rozmową kwalifikacyjną składają CV.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?