KUCHARZ

2025-06-02 ID OFERTY: 1066535
przygotowywanie potraw w formie bufetowej ze standardami firmy, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o estetykę potraw, szeroka wiedza w przygotowywaniu dań jarskich, mięsnych, rybnych, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy z uwzględnieniem przepisów BHP (godziny pracy: 6:00-14:00 oraz 12:00-22:00)

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?