Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, w szczególności robienie kebabów, zgodnie z ustalonymi przepisami i standardami jakości. Odpowiedzialność za miejsce pracy, czystość, kontrolę jakości surowców. Ponadto moze być odpowiedzialna za opracowywanie nowych dań i kreowanie meni. Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów. Inkasowanie należności za sprzedawane produkty, zawieranie transakcji sprzedaży, obsługa kasy. Kontakt z potencjalnymi klientami w języku angielskim. W przyszłości po otwarciu nowych punktów sprzedaży, przemieszczanie się we własnym zakresie pomiędzy punktami. Praca w godzinach 10.00-23.00 (zależnie od godzin otwarcia lokalu), czas nienormowany, mozliwość pracy weekendy. Łączny czas pracy w miesiącu 140 godzin.
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.