Kierownik produkcji
Do obowiązków należeć będzie:
? Prowadzenie aktywnej polityki w zakresie rozwoju usług gastronomicznych
? Planowanie, organizowanie, koordynowanie realizacji produkcji gastronomicznej
? Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych produktów
? Koordynowanie pracy podległych pracowników
? Nadzór nad rozliczeniami i magazynem
? Analiza kosztów eksploatacji podległych obiektów oraz wskaźników rentowności
? Bieżące prowadzenie działań mających usprawnić pracę działu
? Raportowanie do Zarządu Spółki
Wymagamy:
? Min. 3-letniego doświadczenia w zarządzaniu produkcja gastronomiczną
? Wykształcenia minimum średniego kierunkowego
? Doświadczenia a przede wszystkim umiejętności budowania i motywowania zespołu pracowników do osiągania jak najlepszych rezultatów oraz podnoszenia jakości
? Bardzo dobrej znajomość zagadnień gastronomicznych, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
? Bardzo dobrych umiejętności organizacyjnych, umiejętności pracy pod presją czasu
? Otwartości i komunikatywności
? Poczucia odpowiedzialności, skrupulatności, samodzielności w podejmowaniu decyzji
Oferujemy:
? Umowę o pracę (pełny etat) oraz atrakcyjny system wynagrodzenia
? Pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku
? Ciekawy i różnorodny zakres obowiązków
? Możliwość rozwoju w prężnie rozwijającej się organizacji
? Szansę na wdrażanie własnych pomysłów, rozwiązań