Kierownik produkcji

2025-04-09 ID OFERTY: 631028

Do obowiązków należeć będzie:
? Prowadzenie aktywnej polityki w zakresie rozwoju usług gastronomicznych
? Planowanie, organizowanie, koordynowanie realizacji produkcji gastronomicznej
? Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych produktów
? Koordynowanie pracy podległych pracowników
? Nadzór nad rozliczeniami i magazynem
? Analiza kosztów eksploatacji podległych obiektów oraz wskaźników rentowności
? Bieżące prowadzenie działań mających usprawnić pracę działu
? Raportowanie do Zarządu Spółki
Wymagamy:
? Min. 3-letniego doświadczenia w zarządzaniu produkcja gastronomiczną
? Wykształcenia minimum średniego kierunkowego
? Doświadczenia a przede wszystkim umiejętności budowania i motywowania zespołu pracowników do osiągania jak najlepszych rezultatów oraz podnoszenia jakości
? Bardzo dobrej znajomość zagadnień gastronomicznych, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej
? Bardzo dobrych umiejętności organizacyjnych, umiejętności pracy pod presją czasu
? Otwartości i komunikatywności
? Poczucia odpowiedzialności, skrupulatności, samodzielności w podejmowaniu decyzji
Oferujemy:
? Umowę o pracę (pełny etat) oraz atrakcyjny system wynagrodzenia
? Pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku
? Ciekawy i różnorodny zakres obowiązków
? Możliwość rozwoju w prężnie rozwijającej się organizacji
? Szansę na wdrażanie własnych pomysłów, rozwiązań

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?