INTENDENT

2025-06-10 ID OFERTY: 1069302
-Przestrzeganie procedur HACCAP-prowadzenie niezbędnej dokumentacji zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. -Terminowe zaopatrzenie placówki w artykuły żywnościowe. - Planowanie i organizowanie zakupów artykułów spożywczych. - Planowanie i organizowanie zakupów artykułów spożywczych. - Planowanie jadłospisów zgodnie z obowiązującymi normami i kalorycznością. - Sprawdzanie zgodności zakupu z rachunkiem. - Prowadzenie kartotek magazynowych, ewidencji księgowej. - Uzgadnianie faktycznych stanów magazynowych z głównym księgowym. - Dokonywanie wydatków ze zwróceniem uwagi na ich celowość i legalność oraz oszczędność, sprawdzenie faktur pod względem formalnym i rachunkowym -Dokonywanie rozliczeń z tytułu wpływów w komórce księgowości. -Zabezpieczanie produktów przechowywanych. - Gospodarowanie powierzonymi składnikami majątku. - Zaopatrywanie w artykuły żywnościowe oraz niezbędne sprzęty gospodarstwa domowego. -Kontrola nad właściwym funkcjonowaniem bloku żywności -owego. -Znajomość programu Progman Stołówka będzie dodatkowym atutem.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?