INTENDENT

2025-06-05 ID OFERTY: 1067538
Sporządzanie jadłospisu, fachowy nadzór nad przygotowaniem posiłków, obliczanie kaloryczności posiłku, uwzględnienie alergenów, zgodność z normami żywienia zbiorowego dzieci.Prowadzenie zaopatrzenia placówki w artykuły żywieniowe zgodnie z obowiązującymi przepisami o zamówieniach publicznych.Przyjmowanie towarów pod względem ilościowo-jakościowym, zgodnie z procedurami HCCP i GHP.Sprawdzanie poprawności wystawionych faktur.Prowadzenie magazynu żywności, dbanie o prawidłowe jej przechowywanie.Terminowe uzgadnianie i rozliczanie dochodów i rozchodów, prowadzenie dokumentacji.Prowadzenie inwentaryzacji.Obsługa programu Progman lub Vulcan w zakresie stołówka/magazyn. Współpraca z księgowym. Rozliczanie i kontrola umów zawartych na zakup żywności.Nadzór nad funkcjonowaniem kuchni.

Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.

Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych, marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz skonfigurować wybrane ustawienia.

Czy wyrażasz zgodę na korzystanie z innych niż niezbędne plików cookies na zasadach opisanych w
polityce prywatności i plików cookies?