Pracodawca prosi o wypełnienie formularza w zewnętrznym systemie do którego zostaniesz przekierowany(a) po kliknięciu w poniższy przycisk:
Kontynuuj aplikowanie
Sporządzanie jadłospisu, fachowy nadzór nad przygotowaniem posiłków, obliczanie kaloryczności posiłku, uwzględnienie alergenów, zgodność z normami żywienia zbiorowego dzieci.Prowadzenie zaopatrzenia placówki w artykuły żywieniowe zgodnie z obowiązującymi przepisami o zamówieniach publicznych.Przyjmowanie towarów pod względem ilościowo-jakościowym, zgodnie z procedurami HCCP i GHP.Sprawdzanie poprawności wystawionych faktur.Prowadzenie magazynu żywności, dbanie o prawidłowe jej przechowywanie.Terminowe uzgadnianie i rozliczanie dochodów i rozchodów, prowadzenie dokumentacji.Prowadzenie inwentaryzacji.Obsługa programu Progman lub Vulcan w zakresie stołówka/magazyn. Współpraca z księgowym. Rozliczanie i kontrola umów zawartych na zakup żywności.Nadzór nad funkcjonowaniem kuchni.
Tutaj możesz dokonać szczegółowych ustawień w zakresie plików cookies innych niż niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Ustawiając
poszczególne narzędzia jako włączone, godzisz się, by informacje przez nie gromadzone były przetwarzane przez administratora tej strony, jak
również przez dostawców narzędzi zewnętrznych na zasadach opisanych szczegółowo w
polityce prywatności i polityce cookies.
Strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu prawidłowego działania jej wszystkich funkcji.
Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych,
marketingowych i społecznościowych. Informacje gromadzone za pośrednictwem tych plików cookies przetwarzane są również przez
dostawców narzędzi zewnętrznych. Wybierając „Dostosuj ustawienia” możesz sprawdzić, jakie informacje wykorzystujemy oraz
skonfigurować wybrane ustawienia.