Pracownik obróbki mięsa - Dziczyzna
Opis stanowiska
🔎 Poszukujemy do Pracowników obróbki mięsa/ Wykrawaczy do pracy we Francji
Dla renomowanej francuskiej firmy, specjalizującej się w przetwórstwie dziczyzny i drobiu, poszukujemy pracowników na sezon 2025/2026:
📍 Miejsce pracy: Centre-Val de Loire, Francja 📆 Termin: październik 2025 – luty/marzec 2026 💰 Stawka: do 13€/h brutto PARY MILE WIDZIANE
- Praca przy obróbce dziczyzny
 - Krojenie i przycinanie mięsa do pożądanych specyfikacji
 - Czyszczenie i konserwacja używanych narzędzi i miejsca pracy.
 - Praca w pozycji stojącej
 
Wymagania stanowiska
- Minimalne doświadczenie i umiejętność posługiwania się nożem, dokładność, staranność i dobra kondycja fizyczna
 - Odpowiedzialne wykonywanie powierzonych obowiązków
 - Chęć wyjazdu za granicę lub osoby, które przebywają już w regionie
 - Mile widziana znajomość języka francuskiego
 - Mile widziane osoby z prawem jazdy oraz samochodem (dodatkowe korzyści finansowe w zamian za transport współpracowników do zakładu pracy)
 
Oferujemy
- Przyuczenie do pracy na danym stanowisku pracy
 - Wynagrodzenie w wysokości ok. 13,00 euro brutto/h
 - Nadgodziny płatne dodatkowo (od 36-42 godziny +25%, powyżej 43 godziny +50%)
 - Czas pracy: ok. 39-45 godz./tydzień, praca na 1 zmianę
 - Dopłata do podróży do Polski oraz z Polski (do 100 euro w 1 stronę)
 - Dodatkowe premie dla kierowcy posiadającego własny samochód i dowożący pracowników do zakładu pracy
 - Premia na koniec kontraktu w wysokości 10% (premia urlopowa)
 - Bezpłatne zakwaterowanie (pokoje 2-osobowe)
 
Wrazie pytań prosimy o Kontakt pod numerem tel. +48 451 629 646